Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

Solar tag monteringssystem

2024-04-22

Miljøet af tagsolenergiinstallationssystemet inkluderer skrånende tag, fladt tag, installationen skal passe til tagmiljøet uden at ødelægge den iboende struktur og selvvandtætningssystem, tagmaterialerne inkluderer glaserede tegl, farvede stålfliser, linoleumsfliser , betonoverflader og så videre. Til forskellige tagmaterialer anvendes forskellige installationssystemløsninger.

Tage er opdelt i to typer hældninger og flade overflader efter hældningsvinklen, så der er forskellige muligheder for hældningsvinklen på tagsolenergianlæg. For skrå tage er flade tage normalt arrangeret på en måde, der passer til tagets hældning, eller de kan arrangeres i en vis hældningsvinkel med taget, men denne praksis er relativt kompliceret, og der er færre tilfælde; for flade tage er der to muligheder, nemlig flade tage og dem, der er vippet i en bestemt vinkel.

1)Keramisk tagmonteringssystem

Glaseret flise er et byggemateriale fremstillet af bløde og hårde råmaterialer som jordalkali og alabast efter ekstrudering og plastisk trykbrænding, med sprødt materiale og dårlig bæreevne. I installationsprocessen bruges kroge generelt til at fastgøre med træbjælkerne i rumkroppen under den glaserede flise for at understøtte hele sættet af systemspor, og krogene er normalt designet i en porøs stil, som fleksibelt og effektivt kan realisere positionsjustering af installationssystemet. Komponenter og spor er forbundet med sportrykblokke.

2)Color stål tegltag monteringssystem

Farvestålplade er tynd stålplade dannet ved koldpresning eller koldvalsning. Farve stålfliser har fordelene ved let enhedsvægt, høj styrke, god seismisk ydeevne, hurtig konstruktion og smukt udseende.

Almindelige tagfarve stålsten er generelt opdelt i: opretstående låsekant type, vinkel chi type, snap type, faste dele forbindelsestype.

Når du installerer solenergisystemet på taget af farvestålfliser, er det nødvendigt fuldt ud at overveje formen på farvestålfliser og dens bæreevne for at bestemme måden at installere systemet fast. Det er også muligt at tilpasse det passende armatur efter forholdene på stedet.

3)Cement taginstallationssystem

Betontag solar monteringssystem generelt eller overveje ballast eller kulstofstål reolplatform. Ballast er hovedsageligt fastgjort af cement og egenvægt, og strukturen er enkel og let at konstruere. Kulstofstålplatform skal fastgøres med ekspansionsbolte eller præ-indstøbte bolte. Beregningen af ​​cementpillerne skal designes i henhold til vindhastigheden og tagets bæreevne.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept